dissabte, 10 de gener del 2009

Viader, dentista i bitlles

La granja Viader està situada al carrer Xuclà i sembla que és la més antiga de Barcelona. Van ser els inventors del Cacaolat i és un lloc excelent per anar-hi a fer una xocolata desfeta (cosa que vam fer dimecres passat)...


---(...)---

Dijous al matí vaig acompanyar a l'Agnès al dentista, a que li empastéssin dues càries. Això no li van fer perquè la doctora no tenia prou temps, però li van fer 6 o 7 motlles per una funda i li van posar una funda dental provisional que li va caure el dia següent.

Les especialistes treballant en la boca de l'Agnès

Tot observant el llarg procés he arribat a diferents conclusions. Entre les que ja sabia i he ratificat hi ha el poc interès que mostren els dentistes quan et tenen a baix mirant-los amb ulls de "sóc aquí estigues per la feina que és la meva boca". En cas que hi hagi dues persones amb bata blanca poden arribar a parlar entre elles de les coses més variades, prestant aparentment una atenció mínima al treball que realitzen en aquell moment. Per altra banda, l'alternativa tampoc és gaire millor, ja que sovint es dediquen a preguntar coses al pacient, la resposta del qual és quasibé sempre: "brrrglllbb". O estan entrenats per entendre "brrgllbg" com a "no" i "bggglrbb" com a "sí" o realment tampoc els interessa massa la resposta a "Que et fa mal?" i d'altres preguntes similars.

El dentista psicòpata

Una altra observació que he fet és en el calçat de les dentistes.


Les Croc són unes sabates de goma que des de fa relativament pocs anys s'han anat posant de moda. En realitat a mi em semblen un tipus de sandàlia de platja, d'aquelles que molt probablement ningú que porta crocs es posaria per considerar-les cutres; però la moda és la moda...

La última observació que he fet és el mesurador de dolor de l'Agnès. L'escala es dóna en centímetres d'alçada; com més amunt més dolor. He batejat el sensor com a "peuímetre dolorós".

Posició de relax = poc dolor.

Posició tensa = molt dolor.

---(...)---

El dijous al vespre vam anar a la bolera de Pedralbes l'Anna, el Jaume, la Violeta i jo a fer unes partides de bitlles.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ostres!! Però si surto al teu bloc! Almenys no has triat una foto en que faci el ridícul llençant la bola al "canalillu"