diumenge, 25 de gener del 2009

Rocky Mountain

El Rocky Mountain Pizza és un restaurant allargassat (la façana de l'entrada no deu fer més de 3 metres d'amplada) situat a l'altre punta del campus de Georgia Tech. Tenint en compte les dimensions del campus, això vol dir uns 20 minuts ben bons a peu, tot i que vam optar per l'alternativa del trolley (els autobusos gratuïts que et passegen per l'espai universitari).

Gran part dels membres del laboratori hi vam assistir, a més a més d'un parell d'amics del Kaushik. A part de les pizzes i de les gerres de cervesa i de les pizzes, la gran atracció del local són les patates fregides.

Dintre d'aquest plat es pot escollir entre la varietat de patata dolça (que va resultar que era moniato) o patata waffle, una mena d'agregat patatil en forma de reixeta.


Sweet potatos i waffle potatos.

Els assistents al sopar.

Tot molt bé... ...si no fos perquè al marxar el Josep Miquel es va adonar que havia perdut el passaport...

---(...)---

A part d'això, el divendres vam tenir una reunió amb el nano-grup, amb el recuperat professor (va tenir un accident de cotxe el dimecres). Li vaig lliurar el meu article en fase beta, per la qual cosa espero aviat les seves crítiques per haver escrit tal cosa i haver-la escrit d'aquesta manera... ...Però bé, tard o d'hora m'hi havia d'arriscar...

Donar un article per revisió provoca un estat de nervis considerable, i més si és quelcom que mai has fet abans...