dimecres, 4 de febrer del 2009

Ampliació de la superbowl

He decidit posar un altre (i últim) post amb dos apunts sobre la Superbowl del passat cap de setmana, veient les reaccions suscitades pel meu primer escrit...

1) Quarterbacks
Sembla ser que el sector femení va a trobar a faltar imatges dels jugadors més guapos i més intel·ligents de l'equip... El guapo, en aquest cas, era el quarterback dels Arizona Cardinals, en Kurt Warner (del qual Mundo Deportivo n'explica la vida aquí).


El quarterback dels Pittsburgh Steelers va ser Ben Roethlisberger (un nom que ja és veu que ha de ser fàcil de pronunciar).


2) Els anuncis
Com a esdeveniment esportiu de màxima audiència que és, les pauses que s’hi fan se solen aprofitar amb anuncis a preu d'or. Tot i la crisi econòmica, la cadena NBC va ingressar diumenge la xifra rècord de 260 milions de dòlars en publicitat, gràcies a una setantena d'anuncis pagats a tres milions els trenta segons.

Enguany l'emissió més esperada va ser la del 'trailer' de Monsters vs. Aliens, l'últim film d'animació de DreamWorks, que s'estrenarà als EUA el 27 de març. Raó? L'anunci es va emetre en tres dimensions (3D) i calia posar-se unes ulleres especials distribuïdes a tot el país (més de cent milions).



L'anunci que més va agradar, però, sembla que va ser el següent, de Bridgestone: