dimecres, 25 de febrer del 2009

Aeroport d'Atlanta

Falta aproximadament un mes perquè la Violeta em vingui a veure i aproximadament dos perquè vinguin l'Artur, la Núria, l'Agnès, el Roger, la Maria i el Jordi. Com que el Josep Miquel em va clavar bronca per no haver-lo informat, us explico com és l'aeroport d'Atlanta i així ja esteu avisats...


L’aeroport d’Atlanta (anomenat Hartsfield-Jackson) és el que té més trànsit aeri de tot el món, tant en nombre de passatgers com de vols. El 2007 va acollir 994.346 vols i va transportar 89,4 milions de passatgers. Comprèn diverses botigues i espais i quan s'hi arriba hi ha certes dificultats que convé ser mencionades.


Un cop es baixa de l’avió s’ha d’anar a passar el control de passaports, en una gran sala plena de guixetes de policies, tot i que no prous per evitar-ne les cues. A mi em fan llegir les empremtes dactilars de les dues mans però suposo que si es ve de turista aquest és un pas que no s'ha de fer.

Després hom s’ha de desviar cap a l’esquerra a recollir l’equipatge (si s’és afortunat i no s’ha perdut) per passar a continuació la duana, on et pregunten si portes pernil salat. En aquest control també es queden un paperet que has omplert durant el vol on declares que no has estat contaminat amb bombes nuclears i coses per l'estil.

I... encara queda un bon tros!

Has de tornar a facturar la maleta (per dins l’aeroport :S) i passar un control policial d'explosius, armes i coses per l'estil. Si a Barcelona no us havien fet treure les sabates... ...aquí us les haureu de treure igualment.


Aleshores s’ha d’agafar un trenet que et porta des de la terminal on arribes (habitualment la E) fins a la terminal de recollida d’equipatges (les estacions són E-D-C-B-A-T i finalment recollida d’equipatges).

Allà hi haurà el Lluís esperant i podreu recollir les vostres maletes.

1 comentari:

Roger ha dit...

mare meva... ja em veig més perdut que un turista a Hospitalet!
és quasi impossible que anant a aquests aeroports surtis sense cap anècdota... jo crec que ho fan expressament per escriure llibres i explicar històries curioses...

si portes pernil, què passa? et detenen per terrorista? xD
aquests americans... no saben el k és un bon pernil...
i si porto bull blanc/negre??? :p