dijous, 19 de març del 2009

Wal-mart i Vortex

Avui he realitzat dos events que tenia pendents des de fa temps: el Wal-Mart i el Vortex.

El Wal-Mart és la cadena minorista més gran del món. Té unes vendes espectaculars i una legió d'empleats mal pagats (en la seva majoria). Sembla ser que si formés un país, esdevindria la 30a economia mundial, just darrera d'Arabia Saudita.


Personalment, aquest supermercat m'ha decebut una mica. No he trobat cap cosa extraordinària, ni en superfície (a Barcelona es poden trobar establiments més grans), ni en preus (eren només lleugerament inferiors que el Publix), ni en qualitat (que de fet no crec que sigui la prioritat de la cadena). Tot i això, ha sigut interessant fer-li una visita.

L'expedició a punt d'iniciar la compra, sota la bandera pàtria

El Berk a la secció d'Spam



Al vespre, finalment, hem anat a sopar al Vortex per celebrar alguna cosa que no m'ha quedat gaire clara (el lliurament de l'article del Max?). Després d'uns quants intents frustrats he pogut menjar en aquest restaurant, considerat el lloc on proveeixen les millors hamburgueses de la ciutat.



He de dir que d'aquest lloc sí que me n'he endut una experiència molt positiva. Les hamburgueses són realment bones i el local té una bona decoració, amb dos esquelets moterus presidint el local.


...en resum, una tarda-vespre interessant...