dilluns, 9 de març del 2009

Opera 2

Dissabte a la nit vam anar a la discoteca Opera, atrets a través d'un event de Facebook creat per una tal Natasha D Miles. A la porta del local ens vam trobar a la noia, que no va dubtar de reconèixer-nos com a amics de tota la vida quan ens vam presentar com a convidats seus. (a saber: la Natasha és la del vestit morat)

La diferència amb l'última vegada que hi vam anar, a part que l'altra vegada era la "nit dels 80", era que aquesta vegada anàvem de VIPs. Com a íntims de la Nati, ens van posar un braçalet de paper (que si no vigiles t'arrenquen la meitat dels pèls del braç) que ens permetia accedir als restringits balcons de la sala de ball .

La zona VIP es tracta d'una exclusiva àrea custiodiada per corpulents segurates, amb una barra dedicada i tauletes des d'on es pot mirar la plebe tot prenent un martini.

Very Important Person (he he he)

Per altra banda, les americanes de la zona VIP també es posen faldilles de pocs dits d'alçada, de manera que a l'apropar-se als balcons ofereixen certes vistes als assistents de platea...


Una altra diferència van ser el expedicionaris i les actuacions. Enlloc de Xavi i Francesco vam tenir al Lester i la Zahira, i enlloc de música en viu dels 80 hi havia unes gogós ballant.

Clàudia i Massimiliano

Lester i Zahira

Gogó amb dòlars al lligacames

La Maria aprenent a ballar reggaeton...