diumenge, 15 de març del 2009

Desfilada de St. Patrici

Avui es celebrava la desfilada de sant Patrici a Atlanta. Durant tota la setmana hem pogut gaudir de bona temperatura, amb dies assolejats i dies ennuvolats però amb cap moment de pluja. Avui de bon matí, però, el fred i la pluja han fet acte de presència per ambientar millor el dia dels irlandesos tot simulant la seva agradable meteorologia. Malgrat tot, en Marc, na Maria i un servidor hem anat a presenciar l'esdeveniment.


La desfilada, que ha durat prop de dues hores, s'ha compost de diferents cossos de policia (això de la poli i dels militars per aquestes latituds sembla que triomfa molt) i diversos grups amb diferents nivells d'irlandesinitat. Segons la web de la desfilada, quasibé un 40% dels habitants de Geòrgia diu tenir llinatge irlandès... Els més genuïns vestien de gala tot tocant la música de sac de gemecs.


Un dels quatre o cinc cossos de gaiters

Cotxe de peli

Abanderats

El millor de la desfilada, però, no cal dir que han sigut els grups més frikis que es poden trobar a la galàxia...


Treakie saludant i Klingon a l'atur

El destacament 501 (amb guàrdies de l'emperador, soldats imperials, jedis, etc.) desfilant pel carrer Peachtree.

...

Després de veure passar majorettes, ballarins i ballarines, carrosses, gossos amb barrets irlandesos, polítics candidats a diversos càrrecs, gent que repartia caramels, gent que repartia collarets, cotxes de bombers... ...ens hem refugiat a un Starbucks per recuperar una mica un estat mínimament humà. De pas, hem fet balanç del botí aconseguit...