dimecres, 24 de setembre del 2008

Vol a Atlanta

Un cop he deixat la família, he passat pel primer control, el que miren que no portis bombes a la bossa de mà. Com a molt pots portar 100ml de diferents líquids, cosa que degut al meu desconeixement de la matèria no sé si és perquè només puguis fabricar artefactes amb poca potència (només per incendiar una fila de seients, per exemple) o si és que resulta que 2 líquids amb 100ml cadascun no poden crear cap reacció perillosa :S

Sigui com sigui, he posat les meves pertinences en una safata blanca i he passat per portal. Tot hagués anat perfecte si no fos perquè he notat, al recuperar la motxilla de la safata, una certa resistència de la mateixa a abandonar el lloc on l'havia deixada. Després d'un meticulós estudi, he descobert incrustada una pasta enganxosa amb olor a menta, que si fos una mica més malpensat diria que es tractava d'un ex-xiclet d'algun porc maleducat. Com que no sóc gens malpensat, he suposat que era una substància en estudi deixada expressament per algun científic en aquell lloc tan peculiar, seguint ordres de l'autoritat.

Substància en estudi

A la porta 51, que per cert suposo que deu caure a l'alçada de Sitges a jutjar per l'estona que he caminat pels passadissos, he trobat la Maria. És una estudiant de telecos de la UPC que farà el mateix que jo... amb l'única diferència que té 3 anys menys :(

Hem embarcat cap a Londres Heathrow i hi hem arribat cap a les 8:30. Hem recollit ràpidament les maletes i hem comprat un bitllet d'autobús cap a l'aeroport de Gatwick, on sortia el nostre vol cap a Atlanta. Ens han dit que aparcaria a les 9:25 a la plaça 15 o 15A, per la qual cosa ens hem posat darrera una filera de gent que s'esperava en aquestes andanes. Efectivament, a les 9:25 ha aparegut l'autobús. Han baixat els passatgers, han pujat 3 o 4 persones... ...i el conductor ha tancat les portes i ha marxat. Ens hem quedat amb cara de tontos, però al cap de 20 minuts n'ha vingut un altre i ens hi hem llançat qual hiena a presa moribunda. Malgrat aquest contratemps, hem aconseguit arribar amb suficient marge, i més tenint en compte que el vol ha sortit amb retard.

La Maria, al bus

Havia de sortir a les 12:20 i ha sortit a les 13:15. Aquesta foto tampoc calia, però ja que tinc càmera ho vaig fotografiant tot.

Material subministrat per British Airways: coixí, manta, auriculars, pasta de dents, ulleres de dormir i mitjons (mitjons??)

Dinar de bord.


1 comentari:

Rosa Giné ha dit...

OLE!!!

M'agraden els blogs.. si el segueixes be i sinó també, de moment ja se que has arribat be!!!

PETONASSOOSSSSSSSSS