dijous, 25 de setembre del 2008

Amb calma

Avui hem esmorzat el mateix que ahir (cookies i nesquik) i hem enfocat els dia amb una mica més de calma, ja que els últims 2 dies han sigut una miqueta cansats. Hem anat a realitzar l'últim tràmit que ens quedava a Georgia Tech i després ens hem encaminat a una sucursal del Bank of America a obrir-nos un compte local.

Arribats al lloc (on sembla que abunden els gratacels) hem trobat, finalment, l'edifici que buscàvem... ...no era ben bé de les dimensions esperades, però bé...

Zona de gratacels


"Barracó" del Bank of America

Després d'esperar una bona estona a l'únic empleat de l'imponent banc que era capaç d'obrir un compte, ens ha rebut i no sé encara per quin set-sous ens ha obert no 1 ni 2, sinó 3 comptes a cadascú: primari, secundari i d'estalvi.

Amb els comptes ja oberts (i en teoria sense comissions de cap mena) se m'ha acudit fer una foto en un carrer on hi havia uns arbres amb unes bosses als troncs, suposadament per tenir una mena de reg semi-automàtic (tot i que estèticament semblen bosses d'escombraries arrepenjades al tronc).

Craso error! Ha aparegut un policia de no se sap ben bé d'on i m'ha fet esborrar totes les fotos on hi apareixia de refiló l'edifici blanc que teníem darrera. Sembla ser que és la reserva federal d'atlanta i que no se li poden tirar fotos. Per treure'm una mica la ràbia que m'ha fet el tema, us poso aquí una foto idèntica a la que jo tenia, però que NO he fet jo.

Sr. Policia, aquesta foto ha estat copiada de l'adreça http://lh4.ggpht.com/_hSf1D8I0In0/RlpYz1OC0GI/AAAAAAAAAGU/1LmK_Co0HNQ/DSC01462.JPG ; no l'he feta jo


Després d'esborrar les fotos (sniff) hem anat al supermercat del costat de la residència, on fet compra de menjar. Més tard, ja dinàvem al pis de la Maria... ...AMANIDA!!!

Més saludable que això poca cosa...

Habitació de la Maria

Ara són les 18:10 i fa una estona he tingut una sessió de videoconferència parental (la segona, ahir també). Després investigarem els equipaments de la residència i per avui poca cosa més. Probablement avui no soparem pizza com ahir i abans d'ahir. Apa, fins demà!

Sopar d'ahir

Videoconferència amb els pares

Videoconferència amb la Leia

1 comentari:

Unknown ha dit...

Joer nano estàs super motivat amb el tema del bloc, eh???
Ja mola ja.