dijous, 25 de setembre del 2008

13,7km de tràmits

Avui ens hem llevat a les 8 per començar la gestió dels múltiples tràmits a realitzar previs al treball pròpiament dit. El primer de tot era parlar amb el Reginal Young, el gestor de la residència. Resulta que fins a les 10 la recepció no obre, de tal manera que hem decidit anar a esmorzar. Hem comprat succedani de cacaolat (nescuic) i galetes (cookies amb trossets de xocolata); el cacaolat de quasi mig litre cadascun, i de galetes una caixa amb 3 dotzenes. Tenim esmorzar per demà.
Hem pagat a la caixa i hem esmorzat en unes tauletes preparades per tal fi a dins del supermercat, no fos cas que t'entrés més gana i no t'haguéssis de tornar a desplaçar al súper.

A dalt, tauletes. A baix, súper.

A les 10 hem parlat amb el sr Young, que no sé si és jove (he, he, he) però es tracta d'un afroamericà que aproximadament fa 4 metres d'alçada per tres d'ample i 2 de gruix. A la Maria la mantindrà definitivament a l'habitació on és ara, i a mi em traslladarà a l'octubre, d'aquí una setmana. També hem pagat 1155$ en concepte de lloguer d'aquest més (161$), dipòsit (200$), robatori (100$, que es queden per la cara) i lloguer d'octubre (694$).
La pàgina web de la residència és http://100midtown.com/, situada al carrer 10è. Tot i que és el número 100, al costat hi té un altre edifici que és el número 20 :S

Així doncs, amb el tema de la residència arreglat (més o menys) ens hem disposat a cercar, que no recercar (he, he, he 2), al nostre director de projecte: Ian Akyildiz. A tal fi ens hem dirigit al campus de Georgia Tech per parlar amb la seva assistent, la Linda Dillon. Hem caminat durant una bona estona creuant camps de futbol, futbol americà, baseball, voley platja (amb sorra importada), etc. El campus és enorme, amb un autobús groc gratuït que el recorre (cosa que a aquestes alçades encara no sabíem).

Campus des de la pista de baseball (beisbol :) )

Finalment hem arribat a l'edicifi de "Electronic and Computer Engineering" i fins i tot el despatx de la sra.Dillon, però ja s'havien fet les 12 i la mestressa estava dinant. Hem assaltat la seva companya, que ens ha dit que havíem d'anar a l'edifici "Centergy" i ens ha fet un mapa. Millor, perquè si no ja em veig buscant el Center-G pel centre de la ciutat, ja que sona igual.


De la residència al despatx de la Linda: 1,6 km (acomulats: 1,6 km)

Hem anat doncs cap al Gentergy, un alt edifici situat a la Technology Square. Allà tampoc hem aconseguit parlar amb el dr. Akyildiz, ja que no ha contestat al telèfon i per accedir al seu laboratori calen unes targetes que no tenim :(

Del despatx de la Linda a Centergy: 1,1 km (acomulats: 2,7 km)


Hem tornat a la residència i hem trucat a la Neus, una noia que des del febrer que es passeja per aquí. Ens ha esperat a la planta baixa de l'edifici i ens ha presentat als membres del laboratori.

Cal dir que la planta baixa de Catalunya es correspondria amb la planta 1 d'aquí, cosa que explica perquè ens ha costat estoneta trobar la sra. Dillon, ja que ens havíen dit que era a la 2a planta i havíem pujat dos pisos...

Anar i tornar del 100Midtown a Centergy: 0,7km x 2 (acomulats:4,1 km)

De fet, a part de conèixer la gent, tampoc ens ha sigut de gran ajuda la visita, ja que ens han tornat a reenviar a parlar amb la Linda, que ja devia haver acabat de dinar.

Centergy - Linda: 1,1 km (acomulats:5,2 km)

I sí, ens ha rebut la Linda i ens ha donat una llista de tràmits que havíem de fer a la universitat: targeta d'estudiant, registre a recursos humans, registre als serveis informàtics i registre a relacions externes. Ho hem fet tot menys l'última part, ja que jo no duia un formulari necessari.

Gestions pel campus: 2,5 km ( acomulats: 7,7 km)

Després hem tornat a la residència

GTech - 100Midtown: 1,6 km (acomulats: 9,3km)

I cap a les 8 de la nit hem anat a fer compres a l'IKEA.
100Midtown - IKEA: 2,2km x 2 (acomulat: 13,7km)

Compres a l'IKEA: paella (2$), 6 gots (van en packs de 12), fiambreres, plats, coberts, drap, penjadors i cullera de fusta.