dimecres, 24 de setembre del 2008

Arribada

Vam arribar cap a les 5 de la tarda (11 de la nit a Catalunya) a l'aeroport. Després d'una odissea per poder sortir (inclosos control de passaport, control de nosequé -vam donar un paper blau on jo assegurava no haver tingut contacte amb 'livestocks' i encara no sé què és-, RE-control d'equipatges -descalços-, agafar un tren intra-aeroportuari, etc) vam agafar Marta, que no és una noia sinó el transport públic atlantenc (atlantí?).

Atlanta des del Marta. Es pot comprovar un bonic pal telefònic tapant els gratacels en el moment de la foto.

Amb tot, s'havien fet les 7 i a la residència no hi havia el gerent, per la qual cosa ens hem allotjat en una habitació temporal a l'espera del què demà ens digui el bon home. Cal remarcar la desagradable sorpresa a l'assabentar-nos de la inexistència de qualsevol tipus d'extra a l'apartament: no hi ha llençols, ni coixins, ni olles, ni coberts, ni quasibé res.

Així doncs, vam anar a comprar d'emergència uns llençols al Barnes&Noble (100$) i, després d'una estoneta de wi-fi al vestíbul ens vam retirar a dormir perquè un dia de 30 hores al final acaba cansant...

El Barnes&Noble és l'edifici marró que es veu sota la bandera pàtria


La meva habitació temporal

2 comentaris:

Núria ha dit...

Eiiiiiiii!!! Bon dia!!
Com s'ha dormit en aquesta habitació tan, tan, TAN "neta"?
Sort que els senyors/es Barnes i Noble viuen a prop... potser precisament viuen de vendre llençols i altres especímens als i a les residents?
Aquest és un bon començament, noi! Ep! si realment l'habitació també està neta de TOT (fins i tot d'aquella substància enganxosa que usen els científics a l'aeroport...)

Unknown ha dit...

Màster!!!!
No et preocupis això dels llençols li passa a tothom. Però si tens una VISA tot solucionat!!!!
Al final aconseguiràs que llegeixi el teu blog cada dia!!!
Una abraçada