dimarts, 16 de juny del 2009

Costa Est 14/18: Chicago 2

matí
La primera activitat del matí va ser visitar el parc d'Oz i el seu veïnat. Despés, vam fer una visita al jardí botànic i una ullada al zoològic, tot de franc. L'habitacle de les plantes estava dividit en diferents sales, amb una humitat i temperatura adequades per especímens que s'hi trobaven.

Com que aquest és un blog seriós, no posarem pas aquí a què s'assembla l'orquídea....

En el nostre ràpid pas pel zoològic, vam veure un ós polar que no parava de nedar amunt i avall i d'altres animals curiosos.



Vam travessar el parc i vam arribar al llac, que degut a la seva extensió més que un llac té tota la pinta de mar (tot i que l'aigua vam comprovar empíricament que no és salada). Pels voltants també vam trobar un conill perdut...



Abans d'anar cap al casc antic i dinar, vam desviar-nos per una parada indispensable: la Mansió Playboy...


tarda
El centre antic de Chicago és menys cinematogràfic però més turístic. A part de les botigues i restaurants (molt escassos a la zona financera), hi ha altres incentius com ara l'històric teatre Second City. Aquest teatre té associada una taverna on, de seguida que vam entrar, ens vam fer col·legues d'un parell d'elements asseguts a la barra.


Un cop vam haver rebut recomanacions sobre el millor blues de la ciutat, la millor comèdia teatral i la millor hamburguesa, vam deambular pel centre fins que ens van convidar a visitar una casa d'un reconegut arquitecte, on tothom anava de vint-i-un botons.




Recepció del pis. Notar que la Violeta para el vídeo perquè la minyona li porta una copa de vi :p

nit
A la nit, després de visitar la torre de les aïgues i la Casa del Blues, vam seguir les recomanacions dels nostres amics del bar i vam anar a escoltar la música per excelència de la ciutat al local Kingston Mines.


Torre de l'aigua i House of Blues. Es veu que la torre de l'aigua la van construir després que la gent es morís d'infeccions per beure l'aigua del llac no purificada...

Goose Island, cervesa de Chicago


Blues!

Annex
Elaborat sistema de l'hotel pel desguàs. Notar que l'aigua cau directament a la paperera de sota...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Has provat la "420", la cervesa d'Atlanta? L'any passat durant el casament del meu cosí a Buckhead això era tot el que bevíem.

Lluís ha dit...

Sí, sí, ja l'he tastat! :)