dimarts, 30 de juny del 2009

Sobre la televisió

Els canals de tele disponibles a la residència són variats i abundants. Alguns estan organitzats per temàtiques, com el SciFi que es dedica a emetre sèries i pelis de ciència ficció i similars. Referent a la programació, aquí hi són molts dels programes que es veuen per Ibèria (Factor X, Quién quiere ser millonario, House, etc...) però també n'hi ha alguns que són força sorprenents. Dos exemples:

Sex Decoy (Esquer Sexual): Emès per la cadena Fox a les 10 de la nit, és un programa on els protagonistes intenten seduir el nòvio o similar (a petició de la parella) per descobrir si li és fidel o no. Degut a les reaccions posteriors, diferents fragments d'audio i vídeo es censuren. Tenint en compte que els canals espanyols acostumen a importar aquests programes escombraria, no sé si passarà molt temps abans de tenir la versió castiza...

Dance your ass off (alguna cosa així com Mou el cul i aprima't): Estrenat aquest dilluns, és un programa on els concursants ballen amb l'objectiu és perdre pes. Tot i que no és una idea nova (ja que The Big Loser, a la NBC, premià el concursant que perdia mes pes), aqui es barreja un Mira quien baila amb l'obessitat.



___.oOo.______.oOo.______.oOo.______

PS: Ja que parlem del tema televisiu, em sembla intolerable que TV3 deixi d'emetre's a les illes Balears. Al meu entendre, un bon acord de reciprocitat és aquell que permet veure a Catalunya la totalitat de la programació d'IB3 i a les illes la totalitat de TV3. Tot sigui dit de pas.